måndag 29 augusti 2011

Leopold

Nu har jag köpt den, mina (förhoppningsvis) drömmars sadel som jag dräglat över i snart ett år!


Fick just ett problem, jag har ju inga schabrak... Vann ett grått i går & har ett svart sen tidigare & men jag vill ju ha lite roliga & fina färger. Kom på en annan sak, jag svär som tusan över att jag sålt mitt renskinn!!!
Nåväl får väl leta schabrak på Tradera & jaga renskinn på annat håll. De ska nämligen vara av en speciell sort för att hålla länge...

2 kommentarer:

Linn Kristoffersson sa...

Nu vet jag ju att du är överförtjust i eran nya sadel, men såg en annons där sådana här Leopoldsadlar skulle säljas ut billigt (allt är ju relativt ;)) och tvärtänkte (eftersom jag funderat på den länge)

om det kan vara en sadel för mig o nån av hästarna, men skulle vilja höra hur den passade dig, för jag vet ju redan att den inte passade Galsi, men hur tyckte du den var att sitta i? sitter man fastlåst? ger stöden bra stöd? (om du förstår hur jag menar, ibland finns ju stora stöd men de har ingen bra funktion s a s, var sätet mjukt? berätta gärna allt du kan komma på om den :-)

Snygg är den ju, och betydligt billigare än childeric som den ju verkar kopierad från (åtminstone utseendemässigt).

Vore tacksam för lite mer skinn på benen, om du nu hann med att rida i den? :)

Nickis sa...

Jag red lite i den & faktiskt tyckte jag den var för djup i sätet, tack & lov för det. Det hade varit hemskt om man satte sig i den & det kändes som om man "kom hem" & så passade den inte hästen...
Den är till salu nu på FB för 11 000:-
Den är absolut inte lika skön som Sellan, jag tycker sellan är lagom djup i sätet & jag tycker jag får kanon bra stöd i den, en kompis provade den & tyckte det var för mycket stöd i den. Sadlar är en djungel... :o)