torsdag 17 november 2011

Det är tråkigt att rida...

Tråkigt blir det väl nästan aldrig, men det är enformigt att inte ha fler vändor att välja på eftersom det är så mörkt när man kommer till stallet. Solen går upp (enligt yr) 8,44 & går ner igen 13,58, så nu är det korta dagar. Hade vi bara haft snö så hade det lyst upp en massa & varit mjukare i backen så man kan rida på lite. Det är inte klokt att vi ännu inte fått snö!

Hittade ingen stallbild, men en bild fotat utanför mitt jobb 2010-10-20, snart 1 år & 1 månad sedan!


Fotade denna alldeles nyss, skillnad?


Det är tur i alla fall att vi har Abbortjärnsstigen som är belyst att rida efter så länge det inte kommer snö, men det är ju så fruktansvärt hårt i backen! Igår var det +7 grader ute & faktiskt var stigen inte så hård.
Tog en härlig tölttur & Galsi var pigg & glad som tusan. Han har en lös sko på en framhov som jag hoppa att Lasse kommer & fixar idag.
Efter ridturen blev det varmchoklad & marsmallows, mumsigt!


Idag har vi dressyrlektion på ridklubben & i morgon är det Lasse kurs igen, så det blir i alla fall lite seriös ridning emellanåt.

I helgen ska det vara Tomtarnas vinterspel här & nästa helg är det Snöyran & skyltsöndag.Tokigt om det inte är snö då! Undrar hur de ska lösa Tomtarnas alla tävlingar utan snö?

Yr visar att det ska komma lite snö i kväll, men det har de lovat tidigare & inte har vi sett röken av någon snö inte...

Nu är det bara att be till vädergudarna så att man snart får tölta fram i mjuk, fluffig nysnö så man kan ge sig ut på lite varierande ridställen!
Sen är det ju detta med julen, den ska vara vit med massor av snö, vilken mardröm om vi inte ens har snö då!
Jag ser hellre detta:


Än detta:

Inga kommentarer: